Favna inngår samarbeid med Markedssjefene

Publisert: 17.08.23

Før sommeren inngikk Favna en spennende avtale med Markedssjefene – et samarbeid som skal bidra til å utvikle Favnas markedsføringsstrategier.

Fra høsten 2023 vil digital markedsfører, Elise Sannes, i en 40 % stilling, arbeide tett sammen med Favna. Sammen vil de jobbe målrettet og kreativt for å realisere Favna sine markedsføringsvisjoner og strategier.

Oppstart og planlegging

Allerede første arbeidsdag etter sommerferien var det full fart hos Favna. Monica, Lars Petter og Elise satte i gang med en oppstartsworkshop, hvor de både la grunnlaget for en markedsstrategi og planla markedsføringen for Leder-Favna. Effektiviteten var på topp, og allerede dagen etter var markedsføringen av Leder-Favna aktivert.

Vi gleder oss til å få profesjonell hjelp på et område vi mangler kompetanse. Da kan vi fokusere på det vi kan, og det vi liker aller best, sier favneren Lars Petter entusiastisk

Spennende samarbeid

Dette samarbeidet er viktig for Favna, og et skritt mot å styrke selskapets posisjon i markedet. Med Markedssjefene ved sin side, ser Favna frem til en lys og lovende fremtid.

Langvarig forbindelse

Det er verdt å merke seg at samarbeidet med Markedssjefene ikke er noe nytt, da de også har deltatt aktivt som medlem i Favna B2B siden start. Favna er glad for det tette samarbeidet og ser frem til å jobbe videre mot et felles mål.

Ta en prat?