B2B-Favna

Sammen skaper vi gode relasjoner, business, læring og utvikling

B2B-Favna

Etter å ha vært ansvarlige i en årrekke for et b2b-nettverk i Sportsklubben Brann og deltatt på utallige nettverkstreff siden 2005, er våre erfaringer krystallklare.

“Et nært og tillitsfullt b2b-nettverk, der man møter igjen de samme menneskene over tid, danner grunnlag for et stort potensiale.”

Det være seg direkte salgsmuligheter, utvidet nettverk, relevante leads, spennende samarbeid, erfaringsutveksling eller noe så fint som nye vennskap. Vi ønsker å legge opp til at nettopp dette vil skje i nettverks-Favna.

Vi vil samle 40-60 bedrifter fra mange ulike bransjer, som da blir medlemsbedrifter i vårt b2b nettverk; B2B-Favna. I dette fellesskapet skal vi skape gode relasjoner, business, læring og utvikling.

Sammen med hver enkelt medlemsbedrift, setter vi relevante mål og forventninger til hva den enkelte bedrift skal forsøke å oppnå i nettverket. Vi ønsker en skapende og nær kultur, der man virkelig bidrar for hverandre. Når alt kommer til alt, vil verdien i nettverket i stor grad være avhengig av menneskene som deltar. Det er vi ekstra bevisste på.

I tillegg til læring, utvikling, business og relasjonsbygging, vil vi at B2B-Favna skal være et godt sted å høre til.

Gjennom våre treff vil du blant annet kjenne på mestring, latter, gode prater, utfordringer og minneverdige opplevelser. Vi vil kose oss med god mat i sosiale lag, men kommer også til å bevege oss utenfor komfortsonen din.

For at nettverket skal holdes nært, med gode muligheter til å bli bedre kjent med hverandre, har vi en begrensning på antall medlemsbedrifter. Vi har også en begrensning på antall bedrifter fra samme bransje.

Slik fungerer det:

Vi arrangerer 4 signalarrangement hvert år. Vår-Favna, Sommer-Favna, Høst-Favna og Vinter-Favna. Til disse blir også deltakerne i vårt lederutviklingsprogram invitert med. Innholdet på disse vil variere, med mål om å kombinere det faglige og det sosiale. Gjerne med god mat og kjekk underholdning.

Utover dette tilbyr vi mellom tre og fem workshop-samlinger med ekstra fokus på utvikling av salgskompetanse og salgsmuligheter. Gjennom året vil vi invitere til flere ulike aktiviteter. Det kan være alt fra fjelltur eller fluefiske til gokart og kreativ kunstmaling.

Som medlem får du også inkludert innholdsrike turer med overnatting og spennende opplegg i både innland og utland.

Vår erfaring tilsier at disse turene er svært verdifulle. Reisemål og opplegg vil som oftest kobles til opplevelser i naturen. Vi har god erfaring med turer til blant annet Flåm, Loen og Dolomittene. Det har skapt både sterke minner og følelse av mestring. Å kunne oppleve dette i fellesskap med andre, kan gi dypere relasjoner. Ettersom vi har sterk tro på relasjonens kraft og de mulighetene dette gir, kan disse turene være skapende for deg selv og reisefølget ditt i måneder og år fremover.

“Det er naturlig at vi også samarbeider med andre nettverk i regionen, med mulighet til å delta på andre treff og arrangementer.”

I tillegg er vår erfaring at mange av bedriftene i nettverket vil invitere til ulike happenings gjennom året.

Bli med oss allerede nå

Offisiell oppstart og kick-off av B2B-Favna blir 1. juni. Vi inviterer til faste treff og innenlandstur på sensommer/høst, mens utenlandstur først blir gjennomført i 2024. Vi starter allerede i februar med å samle de første "favnerne" til lettbeinte treff for å bli bedre kjent.

Selv om vi skal skape verdi fra første stund til våre medlemsbedrifter, anbefaler vi å investere langsiktig i vår relasjons- og nettverksarena.

Ta en prat?