Lansering av Favna HR - et nært og lokalt HR-nettverk i Bergen

Katten er ute av "HR-sekken". Nå lanseres Favna HR - et lokalt og nært HR-nettverk i Bergen.

Etter et grundig innsiktsarbeid med menneskser som jobber med HR, er meldingen klar og tydelig: Et lokalt og nært HR-nettverk er savnet og ønsket! Derfor lanserer vi Favna HR med oppstart i høsten 2024.

I Bergensregionen finnes det flest bedrifter og organisasjoner som kategoriseres som små eller mellomstore. Ofte er det mindre team eller enkeltpersoner som har ansvaret for HR-delen i selskapene.

Personer som jobber med HR forteller at de ofte føler seg alene i rollen sin. Det er ikke rart, fordi HR-rollen er ordentlig kompleks og med et stort ansvar!

- Jøri Gytre Horverak, Organisasjonspsykolog i Sense PKT

I Favna HR får du sparre med andre som jobber innen HR i Bergen og omegn. Vi tilbyr en arena hvor du kan fysisk treffe andre med samme erfaringer og utfordringer. Gjennom workshop-baserte samlinger, får du faglig påfyll og rom for sparring i en trygg arena.

Les mer om Favna HR

Favna HR bidrar til at du

  • Står stødigere i HR-rollen
  • Trygges i prosesser og beslutninger
  • Utvikler deg faglig
  • Etablerer gode, relevante sparringpartnere
  • Bedrer forståelsen av employer branding i rekrutteringsprosesser

Allerede før lansering, er flere deltakere bekreftet og klare for oppstart. Charlotte Martens, HR Manager i ECIT Services, er en av deltakerne og sier:

Når jeg hørte at Favna skulle starte et eget HR-nettverk, var min første intuitive tanke "dette skal jeg være med på"

Organisasjonspsykolog, Jøri Gytre Horverak, vil fasilitere nettverket! Hun har i en årrekke samarbeidet med HR-ansvarlige i mange ulike situasjoner og problemstillinger. Denne erfaringen blir verdifull for deltakerne i nettverket.

Vi gleder oss til å komme i gang. Er du klar? Les mer og meld deg inn her!

Ta en prat?