Favna lanserer app for medlemmer

Publisert: 23.05.23

Favna kunngjorde i dag lanseringen av en ny community-app som vil forbedre samarbeidet mellom medlemmene og bidra til å bygge sterkere relasjoner i næringslivet.

"Vi er stolte av å kunne lansere Favna-appen, som gir våre medlemmer en brukervennlig og effektiv plattform for å bli bedre kjent med hverandre og styrke samarbeidet," sier favnerne Lars Petter Mongstad og Monica Sandvik.

Favna-appen er utviklet av Link Utvikling og Hana Colakovic og hennes team av utviklere på rekordtid klargjort første testversjon. Nå skal appen testes grundig, før lanseringen skjer om kort tid.

"Gjennom Favna-appen kan medlemmene chatte, dele innhold, invitere og oppdatere hverandre før, under og etter Favna-treffene. Dette vil gjøre det enklere å holde kontakten og dele kunnskap og erfaringer," fortsetter Lars Petter.

Favna-appen vil være tilgjengelig på både iOS og Android, og vil gi medlemmene tilgang til et stort nettverk av næringslivsaktører i regionen. "Vi er overbevist om at Favna-appen vil være en viktig ressurs for medlemmene våre når det gjelder å utvikle virksomheten og bygge sterke relasjoner med andre næringslivsaktører," legger Monica entusiastisk til.

Som medlem av Favna B2B vil du ha tilgang til en rekke ressurser og fordeler, inkludert Favna-appen, eksklusive arrangementer og nettverksmuligheter. Les mer om hvordan du kan bli medlem.

Ta en prat?