– Stolt av å ha en så solid sponsor som VestenFjeldske Eiendom i ryggen

Da VestenFjeldske Eiendom ble Favna sin første sponsor, var det naturlig å velge kontorlokale i et av deres bygg. Nå stortrives Favna i V39, og ser fram til et langvarig og fruktbart samarbeid som skal bidra til et tettere og innovativt næringsliv i Bergen.

– Det er et kvalitetsstempel å ha en så seriøs og solid aktør koblet tett til oss i Favna. Måten de bryr seg om Bergen og sentrum viser vei for oss i Favna, når vi nå skal heie på, og gjøre en forskjell for regionen vår. Vi liker spesielt måten Vestenfjeldske Eiendom tar ansvar og viser handlekraft. De leder an når det kommer til bærekraft, og er også opptatt av det mellommenneskelige, relasjoner og nettverk. Dette går hånd i hånd med våre verdier, sier Lars Petter og Monica i Favna. 

En eiendomsforvalter med fokus på miljø, bærekraft og langsiktige relasjoner
VestenFjeldske Eiendom AS er et datterselskap av Reitan Eiendom AS, etablert i 2000 med fokus på eiendomsforvaltning i Bergen sentrum. De eier, drifter, utvikler og forvalter selv en betydelig eiendomsportefølje, hovedsakelig i Bergen, inkludert førsteklasses REMA- eiendommer på Vestlandet.

Med over 70.000 kvm utleieareal, tilbyr selskapet sentralt plasserte eiendommer av høy standard for kontor, bolig, restaurant og butikklokaler. De legger vekt på moderne, fremtidsrettede fasiliteter med et miljø- og bærekraftfokus. Som en del av Reitangruppen verdsetter de gode, langsiktige relasjoner med leietakerne og har ambisjoner om videre vekst.

Nettverksbygging fra hjertet
– Vi støtter Favna ikke bare for det verdifulle formålet de tjener, men fordi de utrolige menneskene bak nettverket er ekte inspirasjonskilder. Lars Petter og Monica er dedikerte til å gjøre en positiv forskjell i samfunnet. De har vist en imponerende vilje til å jobbe hardt, tenke kreativt og samle mennesker for en felles sak. Deres lidenskap, entusiasme og engasjement er smittsomt, og det er tydelig at de setter hjertet og sjelen sin i det de gjør. Vi er takknemlige for muligheten til å være en del av deres reise, sier Hilde Skaar, markedssjef og bærekraftsansvarlig i VestenFjeldske Eiendom.

Stortrives i V39
VestenFjeldske Eiendom eier og drifter blant annet V39 hvor Favna har kontor. Lars Petter og Monica er svært fornøyde med både lokalitet og fasiliteter.
– V39 er et av byens mest trivelige og moderne kontorfellesskap! Fasilitetene kunne ikke vært bedre. Vi trives godt på kontoret, men elsker også å jobbe i det energigivende fellesarealet. Der får vi også truffet andre, og har allerede blitt kjent med flere av mange spennende selskaper på huset, sier de. 

Siden oppstarten har Favna gjennomført over 100 møter med ulike bedrifter. De har testet mange av møterommene på V39, og har arrangert workshops og fagdager der. 

– Siden Vestenfjeldske Eiendom er vår sponsor, ønsker vi naturligvis å benytte deres lokaler til våre arrangementer når vi kan. I desember inviterer vi alle våre "favnere" hit til en hyggelig julelunsj, sier Monica.

Ønsker å bidra til at gründere lykkes
For VestenFjeldske Eiendom er det svært viktig å støtte oppstartsselskaper og innovasjon i bergensregionen.
– Vi er engasjert i å fremme nyskapende ideer og hjelpe nye selskaper å vokse, spesielt i V39 hvor vi tilbyr coworking og kortere og lengre avtaler med fleksibilitet. Slik kan selskaper vokse i takt med lokalene. Vi ønsker å bidra til suksessen til gründere og entreprenører i bergensregionen, understreker Hilde. 

Gode ambassadører for hverandre
For både Favna og VestenFjeldske Eiendom har samarbeidet ført til merkevarebygging.


– Dette partnerskapet har styrket vår merkevare gjennom økt synlighet, deling av ressurser og felles verdier, samtidig som det gir tilgang til en større målgruppe. Så langt har samarbeidet med Favna vært supert. Vi ser at navnet til VestenFjeldske Eiendom har blitt mer kjent, og Favna har vært flinke til å formidle dette, sier Hilde. 

Favna ser lyst på fremtiden og videre samarbeid med VestenFjeldske Eiendom. 

– Vi håper og tror at dette samarbeidet forblir inn i fremtiden, og vi vil alltid etterstrebe å bidra for hverandre. Det er veldig naturlig for oss å anbefale andre å ta en prat med VestenFjeldske Eiendom. Spesielt om de er på utkikk etter nye lokaler. Der skal vi være en av deres fremste ambassadører! Fordi vi mener det, smiler Lars Petter.

Ta en prat?