To dager i Egersund: Samhold, eventyr og minner

Favna-turen til Egersund var en opplevelse uten sidestykke. Med en buss som transportmiddel, begynte eventyret med en reise sørover fra Bergen. Første stopp var ved FOMO Works AS, hvor en kombinasjon av brunsj og faglige diskusjoner satte tonen for turen. Den gode energien var allerede merkbar, og det var tydelig at dette skulle bli en minneverdig tur.

Ved ankomst til Grand Hotel Egersund, ble hotellet raskt omgjort til et midlertidig Favna-hovedkvarter. Med god mat og hyggelig selskap, ble kvelden en perfekt avslutning på dag én.

Dag to bød på mye aktivitet og nye opplevelser. Fra et besøk til Trollpikken til et spennende "Okka-løp", ble deltakernes konkurranseinstinkt og samarbeidsevner satt på prøve. Til tross for ekte vestlandsvær, bidro aktivitetene til å styrke samholdet blant deltakerne.

Turen ble avsluttet med en koselig kveld i Feylingsbua, hvor god mat, hygge og musikk satte prikken over i'en.

Det er ingen tvil om at slike felles turer gir mange fordeler. Fra tid til å koble av og være tilstede sammen, til felles opplevelser og minner. Denne turen var intet unntak, og vi ser allerede frem til neste gang.

Se videoen fra turen!

Dykk ned i minnene fra Favna-turen til med vår tilbakeblikk-video. Opplev de uforglemmelige øyeblikkene på nytt.

Ta en prat?