Fagsamlinger innen markedsføring

Publisert: 14.08.23

Denne høsten, har Favna inngått et samarbeid med Synlighet for å arrangere tre fagsamlinger som vil dekke ulike temaer innen markedsføring. Fagsamlingene er for Favna-medlemmer, og påmeldingen er åpen nå.

Kursene er spesielt utformet for markedsansvarlige, markedssjefer, påvirkere og beslutningstakere. Inntil to personer per bedrift kan delta, og det er kostnadsfritt for alle Favna-medlemmer.

Om Synlighet

Favna er stolte over å kunngjøre samarbeidet med Synlighet – en ledende aktør innen digital markedsføring. Dette samarbeidet representerer en felles innsats for å styrke markedsførings- og salgsstrategier for våre medlemsbedrifter. Med 20 års erfaring og innsikt i nordiske markedssjefer sine investeringer, har Synlighet utviklet et program som vil bidra til å forme fremtidens markedsføringsstrategier.

Hva betyr dette kurset for Favna-medlemmer?

Dette samarbeidet gir Favna-medlemmer tilgang til fagsamlinger som er tilpasset dagens marked. Det er en mulighet til å tilegne seg ny kunnskap, verktøy og strategier, samt dele erfaringer og utfordringer med andre medlemsbedrifter. 

Program:

3. oktober kl. 08.30  - 12.00: Innsikt og verktøy

14. november kl. 08.30  - 12.00: Mål og strategi

5. desember kl. 08.30  - 12.00: Salg vs Marked

Hvorfor delta?

Dette er en mulighet til å jobbe med konkrete caser og merkevarer, og bygge et solid fundament for din merkevare. Favna og Synlighet inviterer deg til å bli en del av denne spennende reisen mot fremtidens markedsføring.

Høres dette interessant ut? Meld deg på her https://synlighet.no/favna-tre-fagsamlinger-om-markedsforing-og-salg/

Ta en prat?