AI tilpasset din arbeidshverdag - Workshop med Camilla Hager

March 7, 2024

Starter:

12:30

Sted:

Opus XVI, Vågsallmenningen 16

Lyst til å få fart på tekst- og innholdsproduksjon med ChatGPT?

Lære deg AI-knepene som funker?

Det har vi, og vi har sikret oss en svært dyktig dame på veien dit: Selveste Camilla Hager fra byrået HvabeHager!

Hørt om disse samtalerobotene som ChatGPT, Bing og Bard, men sitter fortsatt fast i startgropa? Hva med Copilot?

Denne workshopen viser deg både snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til AI, tekst- og innholdsproduksjon. Her får du et arsenal av konkrete teknikker som gjør at du kan produsere mer, raskere – og langt bedre. 

En liten smugtitt på hva du kan glede deg til: 

  • Bli kongen av kommandoer: Glem svada og generisk robotskvalder. Lær kommandotriksene som får roboten til å levere treffende svar hver eneste gang.  

  • Få AI til å ta rollen som deg: Oppdag funksjonen som gjør at roboten alltid husker viktige instrukser, som hvilken målgruppe du skriver til eller hvilken stil og tone du vil ha. 

  • Oppdag kreative bruksområder: Produsere SoMe-innlegg på løpende bånd? Komme under huden på drømmekunden? Avdekke salgsargumenter og kundenes motforestillinger? Du kommer til å lære alt dette – og veldig mye mer. 

Gjør deg klar for Copilot:

Vi får også besøk av Hussain Al-Mousawi fra ECIT.

Han vil fortelle om nye Microsoft 365 Copilot, som nå er tilgjengelig for alle – til en overkommelig pris. Han trekker frem relevante eksempler på bruk av Copilot og bidrar til å skape forståelse for hva som må til, før din bedrift tar dette verktøyet i bruk.

Du kommer til å lære alt dette – og veldig mye mer. Vi lover deg en überpraktisk workshop, spekket med teori, eksempler og øvelser som gjør at du er i full gang med tekstproduksjonen, allerede før dagen er over.

PS! Workshopen kommer med en «Du kommer til å spare tonnevis av tid med det du lærer her»-garanti.

Påmelding i Favna-appen