Ledelse med kunstig og ekte intelligens

September 19, 2024

Starter:

12:30

Sted:

Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6

Workshop i samarbeid med Motivati

Favna og Motivati inviterer til en todelt leder-workshop! Der skal vi gå i dybden på den «vanskelige samtalen», og får innsikt i effektive AI-verktøy for ledere.

Workshopen passer både til ferske og mer erfarne ledere, fra mellomledere til toppledere. Her håper vi alle Favna sine ledere vil ta del, for å lære og å dele sine erfaringer!

  • Martin Bennetzen, fra Zitilite, vil hjelpe deg å bruke AI og kunstig intelligens som et effektivt verktøy i lederrollen.
  • Nina Hetland og Cecilie Lycke fra Motivati vil deretter fokusere på viktigheten av det mellommenneskelige aspektet, og hvordan gjennomføre den vanskelige samtalen med din medarbeider.

Påmelding i Favna-appen! 

Er du ikke medlem, eller vil du kjøpe flere plasser?

Se også: flere av våre arrangementer

Martin Bennetzen - Kunstig intelligens som verktøy og kompetitiv fordel for ledere

Hva er generativ AI?

Hvordan arbeider man med kunstig intelligens og hvordan kan man bruke teknologien i ditt lederskap?

Martin vil vise live demoer og praktiske eksempler, og setter av god tid til gruppediskusjoner. Du får konkrete forslag og veiledning til hvordan du selv kan benytte disse verktøyene i ditt lederskap

Er du AI-ready?  

Selskapet klar for dette? Hva med de ansatte?

Når blir det en del av strategien?

Motivati – Vår «digitale kollega» forstår ikke følelser.

Kunstig intelligens vil uten tvil gi oss mye hjelp til å effektivisere arbeidshverdagen, men vi trenger fortsatt de gode og nære dialogene på arbeidsplassen. Vi er helt avhengige av gode relasjoner og forståelse for hverandre, for å bygge trygge organisasjoner som lærer og presterer godt.

Nina Hetland - Den vanskelige samtalen

Hva som oppleves som et vanskelig tema er subjektivt. Det preges av hva du selv synes er vanskelig, hvilke erfaringer du har fra før, og hva som vekkes av tanker og følelser i deg.

Nina vil gi deg kunnskap om hva som skal til for å gjøre denne type samtaler mer håndterbare. Vi skal utforske hvordan du kan planlegge, gjennomføre og følge opp den vanskelige samtalen.

Blir det håndtert riktig, kan slike samtaler ende opp som gode og verdifulle samtaler, for begge parter.

Cecilie Lyche - Medarbeidersamtalen – en forebyggende utviklingssamtale

Mange opplever medarbeidersamtaler som utfordrende og ubehagelige. En god medarbeidersamtale derimot, kan gi færre misforståelser, mindre konflikter, lavere sykemeldinger og redusert turnover.

Den kan også hindre at vi kommer i situasjoner hvor vi må innkalle til disse vanskelige samtalene. Cecilie vil dele tips og råd til hvordan samtalene kan forberedes og gjennomføres på en måte som gir innsikt, og samtidig oppleves motiverende og relevant.

Du vil også bli kjent med Motivasjonsanalysen™, for å imøtekomme de kjente utfordringene rundt medarbeidersamtalene.

Det blir enkel bevertning gjennom dagen, og god tid til samtale og diskusjon i mindre grupper.

Hold av datoen og sikre plass allerede nå! Påmelding i Favna-appen :)