Golf for ALLE!

April 24, 2024

Starter:

13:00

Sted:

Meland Golf

Meland Golfklubb og Favna gjentar suksessen fra i høst, og inviterer til golf for absolutt alle!

Tilbakemeldingene fra de som deltok sist gang:

Dette må vi gjøre igjen!

Tilbakemeldingene fra de som ikke fikk det med seg i høst:

Blir det flere muligheter?

JA!!

Du kan ha spilt mye golf, eller være ganske fersk. Og du kan faktisk også bli med om du aldri har tatt i en golfkølle!

Golfbanen på Meland er den fineste og beste i vår region, og banen stenges igjen av for oss denne ettermiddagen. For at du skal få spille golf uten å være redd for å dumme deg ut, og for at dere som var med sist kan få vise kunstene til resten 😊

Og dere; Bertel O. Steen bidrar RAUST med å stille flere biler fra sitt sortiment tilgjengelig for oss som transport til og fra! Regner med at det er flere som kunne tenke seg å være sjåfør i en de nye modellene deres?

Slik fungerer det i praksis:

Vi deler gjengen inn i grupper på 4. Disse skal ikke konkurrere med hverandre. De skal faktisk spille på lag sammen.  Det betyr at alle fire kan slå fra samme sted, og bare det beste slaget blir tellende. Da går dere videre til der ballen blir liggende, og alle fire slår på ny derfra.

Helt til ballen er trygt plassert i hullet. Og slik skal vi feile, bomme og treffe, helt til vi har fått ballen i 9 av de 18 hullene på golfbanen.

Nå kan du få en liten smakebit på hvor spennende, frustrerende og engasjerende denne sporten kan være – også for deg. Igjen så trekker vi deg litt utenfor komfortsonen. Vi er aktive sammen. Vi får kjenne på følelser sammen. Vi blir enda bedre kjent med hverandre.

 

Gå ikke glipp av dette! Påmelding i Favna-appen.