Å bygge relasjoner ved Galleri Lotus

Favna-medlemmene samlet seg for en unik opplevelse ved Galleri Lotus, hvor de deltok i Favna sine aller første sommerleker. Med en blanding av lek og alvor, med mest vekt på lek, ble medlemmenes kreative evner satt på prøve i en rekke utfordrende og morsomme aktiviteter.

Selv om konkurransen var i sentrum, og et vinnerlag skulle kåres, var det tydelig at hovedmålet var å styrke båndene mellom medlemmene. Gjennom samarbeid, latter og vennlig konkurranse, fikk deltakerne muligheten til å bygge dypere relasjoner med hverandre.

I tillegg til lekene, var det også tid for avslapning og sosialisering. Med forventninger om solskinn og godt utevær, ble det lagt opp til grilling og hygge. Dette ga en perfekt ramme for medlemmene å koble av, nyte god mat og bli bedre kjent med hverandre i en avslappet atmosfære.

Et av høydepunktene ved arrangementet var muligheten til å utforske Galleri Lotus. Med åpne dører fra Tove Lise og vertskapet, fikk medlemmene en unik innsikt i både galleriet og glassblåserverkstedet. Dette ga en sjelden mulighet til å se kunstnere i arbeid og lære mer om den kreative prosessen.

Samlet sett var sommerlekene ved Galleri Lotus en strålende suksess. Gjennom lek, kreativ utforskning og samarbeid, fikk Favna-medlemmene en uforglemmelig ettermiddag som uten tvil har styrket båndene mellom dem.

Ta en prat?