Favna-appen: der engasjement møter samhandling

Hvordan få medlemmene i Favna til å dele arrangementer, problemstillinger og invitere til nettverksbygging? Jo, man lager en app! 

Favna-appen ble til etter et meget hyggelig kaffemøte mellom Favna og Link Utvikling. 
– Sammen så vi et mulighetsrom for å øke nettverkets verdi ytterligere, forteller Hana Colakovic og Michelle Sæther i Link Utvikling– et prisbelønnet techbyrå som spesialiserer seg på konsept- og programvareutvikling.

Full klaff på alle fronter

Favna-appen er basert på et “community”-konsept som Link Utvikling har utviklet inhouse, og som andre selskaper også har benyttet seg av. På denne måten er mye av teknologien brukertestet, og Link Utvikling har selv sett hva som funker og ikke funker. Link Utvikling har hatt ansvar for konseptutvikling, design og apputvikling, og har også bistått Favna med et designløft på nettsiden.
– Samarbeidet med Favna har gått over all forventning. En skal lete lenge etter så gode, inkluderende og varme mennesker som Monica og Lars Petter. Dialogen og samarbeidet har fungert knirkefritt! Hele prosessen har vært utrolig hyggelig, og vi har hatt det kjekt fra starten. Vi i Link Utvikling er stolte over å være deres samarbeidspartner, sier Hana og Michelle.


Baner vei for kvinner i tech

Link Utvikling utvikler apper og webløsninger med fokus på brukervennlighet gjennom god UX/UI design, og kan bistå med alt fra planlegging og strategi, til design, utvikling og drift. 

Som to kvinnelige gründere av et tech-selskap, bryter de med statistikken som viser at kun 20 % av aksjeselskap og kun 4 % av tech-selskap er eid av kvinner. 

– Vi brenner for at jenter i dagens samfunn skal ha gode rollemodeller, og vite at de ikke alltid må bane hele veien selv, men kan følge noens fotspor, sier de.

Som et virkemiddel for å spre dette budskapet, holder gründerne blant annet foredrag på ungdoms- og videregående skoler om Kvinner i Tech og Kvinnelig Entreprenørskap, for å motivere og inspirere til å endre statistikken. 

Fire måneder med Favna-appen

Det har allerede gått fire måneder siden Favna-appen ble lansert, og entusiasmen er ikke til å ta feil av! Medlemmene er aktive og deltakelsen er høy – det summer virkelig av liv og røre i appen. Det er ganske kult å se så mye aktivitet hver eneste dag. Og selv om ingenting kan erstatte gleden ved å møtes ansikt til ansikt, har appen blitt et utmerket verktøy for å holde kontakten og bygge relasjoner.

Tilbakemeldinger fra medlemmene

Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer om appen. Her er noen av dem:

– Enkel i bruk.
– Ettersom alle medlemmer har egen profil, med bilde og kontaktinfo, er det lett å ta kontakt med riktig person med tanke på produkt og tjeneste. 

– Intuitiv og bidrar til å vedlikeholde relasjoner man knytter i løpet av arrangementer.

– All info samlet i en app!

– Det er oversiktlig å se hvem som er medlem, og lett å ta kontakt via direktemelding. 
– Det er enkelt å melde seg på arrangementer. I tillegg får man et eget fellesskap med andre “favnere”, hvor «internhumoren» kan slippes løs.Ønsker du deg tilgang til appen?

Ønsker du deg tilgang til appen? Da er første steg å kontakte oss i Favna for en nærmere prat om medlemskap i B2B-Favna. Du kan ta kontakt her.

Bli en del av Favna-fellesskapet

Favna er mer enn bare en app; det er et fellesskap. For at det skal holdes nært og samlende, er det begrenset til 60 plasser. Med appen, har vi tatt et stort skritt mot å gjøre samhandlingen mellom medlemmene enda enklere og mer engasjerende. Bli med oss i dag, og oppdag alle de fantastiske mulighetene som venter! Les mer om B2B-Favna her. 

Ta en prat?