Vår-Favna 2024 | Fagdag med fokus på menneskelige relasjoner

April 11, 2024

Starter:

11:30

Sted:

Grand Bergen, Nedre Ole Bulls plass 1

Værekraft 2.0: Lær om raushet, lagfølelse og kommunikasjon, med Roger Finjord, Lars Zachariassen og Nina Hetland

Velkommen til Vår-Favna 2024 - en inspirerende og lærerik fagdag i Bergen, med sterkt fokus på menneskelige relasjoner! Her får du møte Roger Finjord, Lars Zachariassen og Nina Hetland - en slagkraftig trio av formidlere, du ikke vil gå glipp av!

Du kan forvente sterke historier, treffende budskap og morsomme vinklinger. Vi spinner rundt stikkord som raushet, lagfølelse og kommunikasjon. Men også hvordan ta vare på ditt fysiske og psykiske «jeg». Vi skal sette av god tid til mingling, gode diskusjoner og erfaringsutvekslinger rundt bordet.

  • Kl. 11.00: Oppstart på Grand Bergen med lunsj
  • Roger Finjord: Følelsen av å høre til..!
  • Lars Zachariassen: Den som vil vinne i alt, taper..
  • Nina Hetland: Hvor mye vet vi egentlig om hva kommunikasjon er?
  • kl. 16.00: Arrangementet er ferdig


Inntil 2 plasser per Favna-medlem er inkludert. Påmelding gjøres i Favna-appen.

Er du ikke medlem, eller vil du kjøpe flere plasser?

Se også: flere av våre arrangementer

Program for Vår-Favna:

Roger Finjord: Følelsen av å høre til

Sammen med Roger Finjord, skal vi jakte på det gode laget! Vi tror nesten ikke du finner en bedre mann til å prate om menneskelige relasjoner, det å ta vare på hverandre og bygge lagfølelse.

Roger er engasjert, ærlig og ekte. Med sin blanding av humor og visdom er han viden kjent for å fengsle sitt publikum. Han gir oss humoristiske historier fra eget liv som idrettsleder, landslagstrener og finnmarking, og tar deg samtidig med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker.

Stikkord for foredraget er raushet, viktigheten av å unne, beundre og gi hverandre et klapp på skuldra. Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom formidlingen, uansett om det snakkes om ledelse, identitet, røtter, og naturligvis stolthet over egen arbeidsplass.

Hva ser vi etter i hverdagen, og hva er ditt bidrag?

Lars Zachariassen: Den som vil vinne i alt, taper..

Å overleve tidsklemma og kaotiske hverdager er en stor prestasjon. Men, er det nok for deg? Tvilsomt, sier vår andre foredragsholder Lars Zachariassen.

Du vil trolig både mestre og vinne flere titler enn som så. I rollen som ansatt eller sjef. Vinne som forelder, lagleder eller FAU-representant. Vinne som venn, nabo og kjæreste.

For fy søren, det gøy å vinne! Likevel - den som vil vinne alt, taper. Lars har forsøkt - det gikk dårlig. Han er fysioterapeut og kognitiv terapeut, jobber med toppidrettsutøvere, næringslivet og "hvermansen" for å skape endring, livstrivsel og prestasjoner.

Vi får et unikt innblikk i Lars sin egen reise, hans erfaringer og kunnskap etter blant annet 10 år i samarbeid med landets beste idrettsutøvere. Det blir presentert nyttige verktøy for ditt fysiske og psykiske jeg.

Ikke for at du skal vinne OL-gull, men for å forme en robust, utviklende og hyggelig vår - på dine premisser.

Nina Hetland: Hvor mye vet vi egentlig om hva kommunikasjon er?

Som dagens tredje og siste formidler på Vår-Favna, ønsker vi dyktige Nina Hetland velkommen!

Nina lover at innholdet passer godt for alle som arbeider med mennesker, er blant mennesker eller rett og slett er mennesker!

Hun jobber som organisasjonsrådgiver i Motivati, og er en entusiastisk HR-person med bred erfaringsbakgrunn fra både strategisk og operativt nivå. Hun spør oss; Hvor mye vet vi egentlig om hva kommunikasjon er,  og hvordan kan vi bli mer bevisste på hva vi formidler og hvordan vi blir forstått?

Som menneske kommuniserer du i alle situasjoner: på arbeidsplassen, i familien, med naboer eller den ansatte i butikken. Du kommuniserer med deg selv. Du kommuniserer bevisst eller ubevisst; når du snakker, men også når du velger å ikke si eller gjøre noe. Du kommuniserte med omverdenen fra det øyeblikket du ble født!

Nina er opptatt av hva som gjør at kommunikasjon virker (eller ikke virker!), hvordan man kan bli mer bevisst sin egen og andres kommunikasjon, og hvorfor kommunikasjonen påvirker oss slik den gjør. Hun ønsker å skape inspirasjon og nysgjerrighet gjennom å sette kommunikasjon i et mer helhetlig perspektiv. Gjennom ulike øvelser vil du erfare hvordan din egen hjerne jobber, og du vil bli kjent med nøkkelfaktorer som kan bidra til å styrke din egen kommunikasjon med omgivelsene dine og deg selv.

Vi gleder oss til denne innholdsrike dagen sammen, og ser for oss å fylle storsalen på Grand til randen!

Ennå ikke skaffet deg plass? Meld deg på i appen eller kjøp din billett her